کلینیک تخصصی توانبخشی سیاوش عطایی:هوش های چندگانه در کودکان- هوش بدنی/ فیزیکی قسمت چهارم

کلینیک تخصصی توانبخشی سیاوش عطایی:هوش های چندگانه در کودکان- هوش بدنی/ فیزیکی قسمت چهارمدر برخی تفکرات سنتی، یک گسستگی بین فعالیتهای ذهنی و فعالیتهای بدنی وجود دارد. این تفکر نادرست این اندیشه را القا می کند که آنچه با بدن انجام می دهیم، کم ارزشتر از آن چیزهایی است که با ذهن انجام می دهیم. مثلا فعالیت های ذهنی بر فعالیت های بدنی ارجحیت دارند.

💧ضرب المثل عقل سالم در بدن سالم، بیانگر اهمیت هوش جسمانی است.

💧فردی که دارای هوش بدنی- فیزیکی است در استفاده از کل بدنش برای ابراز عقاید و احساساتش (مانند یک هنرپیشه، پانتومیست، ورزشکار) و استفاده از دست‌هایش برای ایجاد تغییر در چیزها (مثل یک متخصص صنایع‌دستی، مجسمه‌ساز، سفالگر، مکانیک، جراح) تخصص و مهارت دارد.

💧فردی که دارای هوش بدنی- جنبشی است از انجام حرکات موزون، لمس و بررسی اشیا، ساختن اشیا، جمع‌آوری اشیا و شنیدن و خواندن داستان‌های عملی، حرکات به اطراف و استفاده از زبان بدن لذت می‌برد.

💧مهارت های این جنبه هوشی، شامل این موارد می شود:
هماهنگی بدنی، ورزش، استفاده از زبان بدن، صنایع دستی، هنرپیشگی، تقلید حرکات، استفاده از دست ها برای ساختن، خلق کردن، ابراز احساسات از طریق بدن

💢 مشاغل مناسب:
گریمور، هنرپیشه، ورزشکار، مکانیک، جراح، آتش نشان، صنایع دستی،…

بهترین کلینیکهای گفتاردرمانی شهرستان راز و جرگلان
بهترین کلینیکهای گفتاردرمانی
بهترین کلینیکهای گفتاردرمانی آشخانه
بهترین کلینیکهای گفتاردرمانی اسفراین
بهترین کلینیکهای گفتاردرمانی بجنورد
بهترین کلینیکهای گفتاردرمانی پیش‌قلعه

ادامه مطلب  اهمیت واکسیناسیون نوبت سوم و تاثیر آن در مهار اومیکرون/ با تزریق نوبت سوم واکسن کرونا ایمنی بدن به ۹۰ درصد افزایش می یابد

Related posts