چه زمانی باید به گفتاردرمانی مراجعه داشت؟|به روز ترین توانبخشی گفتاردرمانی 09121623463

چه زمانی باید به گفتاردرمانی مراجعه داشت؟|به روز ترین توانبخشی گفتاردرمانی 09121623463

سیاوش عطایی، متخصص گفتاردرمانی در گفتگوی اختصاصی با روزنامه جام جم تاکید کرد:

چه زمانی باید به گفتاردرمانی مراجعه داشت؟

همانطور که در مصاحبه های قبلی خوانندگان گرامی با اختلالات گفتاری و اهمیت درمان به موقع این اختلالات در پیشگیری از بروز کم توانی ذهنی، ناتوانی های یادگیری، لکنت، اختلالات گفتاری ناشی از کم شنوایی و ناشنوایی و بد شنوایی  و سایر اختلالات گفتاری آشنا شدند در این مصاحبه قصد دارم درباره سن مناسب مراجعه به گفتاردرمانی در جهت جلوگیری از بروز معلولیت  های گفتاری با سیاوش عطایی، متخصص گفتاردرمانی گفتگو داشته باشم كه حاصل آن در پي مي آيد: 

در چه زمانی والدین باید به مراکز گفتاردرمانی و آسیب شناسان گفتار و زبان مراجعه داشته باشند؟

اگر فرزند شما؛ شیرخوار است و در مکیدن و بلعیدن مشکل دارد و یا به طور کلی در هر سنی  که  فرد در مکیدن، بلعیدن و جویدن مشکل داشته باشد. در سال اول زندگی چنانچه فرزند شما  مطابق سایر همسالان صداسازی و قان و قون ندارد.  اگر یک ساله شده است  اما به صدا کردن اسمش واکنشی نشان نمی دهد. اگر در سال دوم زندگی از کلمه برای برقراری ارتباط استفاده نمیکند و جملات دو کلمه ای ندارد. چنانچه  سه ساله است اما جملات سه کلمه ای نمی گوید. چهار ساله است اما گفتارش برای دیگران واضح نیست و والدین باید نقش مترجم را برای وی داشته باشند. اگر پنج ساله شده است اما در تلفظ بعضی صداها موفق نیست و خطا دارد. شش ساله و کلاس اولی است اما در یادگیری حروف الفبا، بخش کردن کلمات و صداکشی مشکل دارد. کلاس دوم است اما در روان خوانی کتاب درسی و جمله سازی مشکل دارد. کلاس سوم است اما در نوشتن انشا و درک معنای آنچه می خواند مشکل دارد. عملیات ریاضی را به خوبی انجام می دهد اما در حل مسئله های ریاضی مشکل دارد. در هر سنی که لکنت دارد به ویژه در سنین پیش از دبستان زیرا زمانی‌ که بسیاری از استرس های معمول روی کودک وجود دارد رشد گفتار و زبان، رشد رفتاری، رشد اجتماعی‌ و… اختلال پیدا می‌ کند. تکرار احساسات منفی‌ و ایجاد نگرش منفی‌ درباره خود و ارتباط،  در فرد دارای لکنت مشکل وی را حادتر می‌ کند. چنانچه فرزند شما در هر سنی است و تو دماغی صحبت می کند. کم شنوا و یا بد شنوا  است و به این دلیل مشکلات گفتاری دارد. به دلیل ضعف یا فلجی اندام های گفتاری خوب صحبت نمی کند. صدای او نسبت به همسالانش گرفته و خشن  است.

با تشکر از توضیحات مبسوط شما، چه خدمات ویژه ای در مرکز گفتار توان گستر ارائه می شود؟

در مرکز گفتار توان گستر با بهره گیری از متخصصین و کارشناسان متبحر، دلسوز و استفاده از آخرین تکنولوژی ها  و دستگاه های توانبخشی و گفتار درمانی  به روز، اعم از سخت افزارها،  نرم افزارها و تست ها، روند درمان درمانجو را تسریع و تسهیل کرده و وی قادر خواهیم ساخت تا با پرداخت کمترین هزینه در کوتاهترین زمان به بالاترین بازدهی خود دست یافته و از خدمات مشاوره رایگان و مزایا بیمه تکمیلی بهره بگیرد. به طور مثال با به کارگیری دستگاه های لکنت شکن در درمان افراد دچار لکنت تاثیر چشمگیری در کاهش بروز لکنت و رفتارهای وابسته آن در جلسات درمانی و تعمیم روانی گفتار در محیط خارج از درمان در کوتاه ترین زمان و به صورت پایدار  داشته ایم.

با استفاده از یکپارچه سازی حسی، تربیت شنیداری در حیطه صداهای گفتاری، از بین بردن بد شنوایی، افزایش مهارت های پردازشی شناختی، انجام تحریکات حسی – حرکتی  و وستیبولار  و اثرات بازی درمانی، اتاق تاریک و نوروفیدبک در درمان اختلالات یادگیری، نقایص شناختی، سکته مغزی، اوتیسم، کم توانی ذهنی تاثیرگذار بوده ایم.

متقاضیان به چه صورت می توانند با مجموعه تحت مدیریت شما تماس بگیرند یا مراجعه کنند؟

روزهای زوج بین ساعات 19 الی 20 در مرکز گفتار توان گستر به نشانی: کرج، رجایی شهر، بلوار انقلاب، بین 13 و 14 نبش میدان اتحاد، ساختمان آراد طبقه دوم، ارزیابی و مشاوره رایگان اختلالات گفتاری و توانبخشی داریم، علاوه براینکه با تلفن های 02634443815 و 02634405830 و با سایت های: www.siavashataee.com

www.loknatclinic.ir

www.autismonline.ir

 در خدمت شهروندان گرامی هستیم.

 

ادامه مطلب  کلینیک درمان اختلالات یادگیری کرج اندیشه خیابان آزادگان فرعی غربی ۸

 

 

ادامه مطلب  کلینیک بازی درمانی با رویکرد توانبخشی موثر در درمان لکنت l 09121623463 باروق

Related posts